CD-Presentatie (Tribuneconcert)

Update 29 september !!:

**Dit concert mag plaatsvinden volgens de nieuwste richtlijnen van de veiligheidsregio.**

Vrijdag 9 oktober 2020 presenteren wij onze nieuwe CD: “Funky Stones”. Vanzelfsprekend zullen we de CD-Presentatie op een heel andere manier moeten aanbieden dan we normaal doen.

Omdat er van het R.I.V.M. maar 15 mensen op het podium van Podium Zuidhaege mogen, zaten we meteen al met een probleem. Want2swing bestaat uit 22 muzikanten. Om te voorkomen dat we musici thuis moeten laten of om de beurt moeten spelen hebben we een sluw plan bedacht. Er mogen namelijk 30 mensen op de tribune per voorstelling. Dat gaf mogelijkheden. Als wij nu eens met de band op de tribune gaan, en we ontvangen per concert 15 mensen publiek op het podium? Dat was een oplossing.

U krijgt dus een heel intiem concert waarbij de band op de tribune zit, en u op het podium. Corona maakt creatief !!.

We gaan bij voldoende inschrijving 3 concertjes van 30 minuten geven die avond. Daarbij presenteren we uiteraard onze nieuwste Funky Stones CD met 10 nieuwe titels. Naast een paar liedjes van de nieuwste CD, zullen we ook een paar stukken spelen die we zelf graag spelen.

Funky Stones is een vervolg op ons Funky Beatles project van 3 jaar geleden. Arrangeurs uit de band hebben bekende hits van de Rolling Stones gearrangeerd in de typische Want2Swing stijl. Dat resulteert in een heerlijke plaat met herkenbare tunes, verrassend funky gespeeld. Een must voor iedere Stones liefhebber.

Volgens het theater veiligheidsprotocol moet u van te voren reserveren, er worden geen kaarten aan de zaal verkocht. U krijgt na uw bestelling via deze site, van ons via de mail instructies over het verloop van de avond. Inschrijven doet u via onderstaand formulier. Toch ook een lekker gevoel dat zowel Want2swing als Podium Zuidhaege u helemaal volgens de regels eindelijk weer eens wat cultuur aanbiedt. Veilig maar vooral ook bijzonder en leuk. Voel u welkom en noodzakelijk.


(*wij proberen rekening te houden met uw voorkeur, helaas zal dat bij een bezetting van 15 personen per voorstelling niet altijd lukken)

Na uw aanmelding sturen wij u per mail een factuur van € 15,-- per plaatsbewijs. Iedere bezoeker krijgt voor dit bedrag ook de nieuwe CD: "Funky Stones" met 10 nieuwe titels.