Steun ons via FUPSsupport

Sinds seizoen 2016/2017 publiceert Big Band Want2swing in principe maandelijks een arrangement van een zeer recente hit. In navolging van de grote Big Bands van de vorige eeuw proberen we op die manier de Big Band muziek bekend te maken bij een groter publiek. Mensen die uit zichzelf niet zo snel naar Big Band muziek zullen luisteren, vinden het misschien wel leuk om hun favoriete liedje van dat moment even te beluisteren op een andere manier gespeeld. Door muziek uit de top 40 te kiezen bereiken we juist jonge mensen, die we op die manier misschien zelfs kunnen interesseren in het bespelen van een instrument. 

Een prachtig doel dus, waar we gelukkig zelf ook heel veel plezier aan beleven. Echter de professionele manier van presenteren drukt wel op de bandbegroting. Daarom vragen wij u om misschien een kleine steun te kunnen zijn in de komende serie van 10 liedjes. 

De werkwijze is transparant. Marco Kerver kiest al dan niet via bandoverleg een lied uit de top 5 van de top-40. Het liefst een lied dat zich op het eerste gehoor niet makkelijk voor Big Band laat arrangeren. Hij schrijft er een arrangement van, en dat wordt ingestudeerd door de band. Als het lied gespeeld kan worden wordt het professioneel geregistreerd in een studio. Het wordt gemixt en gemasterd. Daarna volgt de video registratie. Dan is de FUPS klaar. FUPS? Zo noemen we onze pareltjes. FUPS is de afkorting van Funking Up Popular Songs. 

U kunt ons op 3 manieren steunen.

  • Wordt FUPSfan, voor € 30,– per jaar steunt u ons, u krijgt het nieuwste FUPS19/20 album en u kunt gratis naar ons FUPStival in 2020.
  • U kunt ook FUPStifan worden. Dat kost € 50,– u krijgt 2 CD’s (FUPS 19/20), en kunt met 2 personen naar het FUPStival 2020. 
  • Als u er voor kiest om dit jaar FanVanFUPS te worden, betaalt u € 100,–. Daarvoor krijgt u 4 CD’s, 4 tickets voor het FUPStival 2020 en een vermelding in de video’s die dit jaar na uw inschrijving nog verschijnen. 

Afrekening vindt plaats rond het FUPStival 2020. Dus geen vooruit betaling noodzakelijk. U wordt geregistreerd en tegen de tijd dat de FUPSCD 2020 klaar is volgt de afrekening. 

Nieuwsgierig naar de vorige 30 FUPS van de afgelopen 3 seizoenen? Neem een kijkje op onze mediapage, daar staan ze alle 30. 

Schrijf je in en steun ons!!!

Na uw aanmelding nemen wij contact met u op over de verdere gang van zaken.