Want2Swing vindt het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Daarom zijn we het project Funky Beatles gestart. Dit project is gebaseerd op de CD getiteld Funky ABBA, van trombonist Nils Landgren. Een CD die zeer succesvol is geweest.

Het Funky Beatles project houdt in dat we Beatles liedjes overgieten met een funksausje, oftewel het genre wat kenmerkend is voor Want2Swing. Daarbij is het maken van een goed arrangement essentieel. En hoe mooi is het als  je binnen je eigen band een pool talenten hebt, die het leuk vinden om die arrangementen te maken? De arrangementen voor dit project zijn geschreven door Marco Kerver, Tony Hoyting, Joost van der Beek, Johan Boekema en Libbe Oosterman.

Het mooiste is voor Want2Swing om deze prachtige arrangementen ten gehore te brengen. Dat doen we op verschillende manieren; we verzorgen met dit repertoire optredens op verschillende locaties in Nederland. Daarnaast hebben we inmiddels de liedjes vastgelegd op CD. Deze is (in zeer beperkte oplage) verkrijgbaar via de webshop.

Neem voor meer informatie of boekingen contact op via het contactformulier of bel met Marco Kerver 06 51 84 10 43.