Want2Swing vindt het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. De vorige seizoenen hebben we ons bijvoorbeeld bezig gehouden met het Funky Beatles project. Dit hield in dat we de mooiste Beatles liedjes overgoten met een funksausje, oftewel het genre wat kenmerkend is voor Want2Swing. Na het proces van arrangeren, instuderen en opnemen konden we aan het eind van het vorige seizoen het resultaat van dit project presenteren in de vorm van een splinternieuwe cd. Aangezien er vele positieve reacties kwamen op de cd smaakte dit naar meer.

Dit seizoen gaan we de uitdaging opnieuw aan via het project Funky Rolling Stones, want zeg nou zelf, The Rolling Stones zijn gewoon awesome!

Ook dit seizoen hebben we de luxe dat we binnen onze band een pool talenten hebben die het leuk vinden om te arrangeren. As we speak zijn Marco, Tony, Joost en Johan druk bezig om arrangementen te maken die spannend en uitdagend zijn, en ook nog lekker om naar te luisteren.

Het mooiste is voor Want2Swing om deze prachtige arrangementen ten gehore te brengen. Dat doen we op verschillende manieren; we verzorgen met dit repertoire optredens op verschillende locaties in Nederland. Daarnaast gaan we de liedjes vastleggen op cd.

Benieuwd naar het Funky Beatles project? De cd (in zeer beperkte oplage) verkrijgbaar via de webshop.

Neem voor meer informatie of boekingen contact op via het contactformulier of bel met Marco Kerver 06 51 84 10 43.