U organiseert een bedrijfsfeest of een symposium en bent op zoek naar muzikale aankleding van uw event. En u doet natuurlijk graag zaken met een betrouwbare aanbieder zodat uw weet dat alles honderd procent voor elkaar zal zijn.

Want2Swing Bigband heeft inmiddels jarenlange ervaring in het verzorgen van optredens tijdens congressen, festivals, bedrijfsfeesten, recepties etc. U boekt Want2Swing Bigband en weet u verzekerd van een professionele invulling van muziek en bijbehorende show. In overleg met u kijken we welke vorm van begeleiding het meest geschikt is voor uw evenement.

– Want2Swing vindt het leuk om uw evenement op te luisteren met subtiele achtergrondmuziek. De bigband past haar volume aan om de meest prachtige ballads te laten horen. Ook een kleinere bezetting is mogelijk. Zo hebben we het Want2Swing combo, dat zich heeft gespecialiseerd in het spelen van jazz standards.
– Want2Swing beschikt over een uitgebreid coverrepertoire, waardoor elk evenement een feestelijk tintje krijgt.

Reacties van anderen

  • Het organiseren van een benefietactie is een hele onderneming. De muzikale omlijsting van ons event was met het boeken van Want2Swing Bigband vlot en soepel geregeld. Het orkest is van alle markten thuis en pakt zijn rol op zeer verdienstelijke wijze. Bij opening en netwerken spelen ze achtergrondmuziek. En aan het eind van de avond klinkt er heerlijk repertoire om op te dansen. Een echte aanrader! Jan Bloemsma, Paul den Hartog organisatoren Tasty Dinner, Kiwanis Club
  • Wij kijken met elkaar terug op een hele mooie, sfeervolle middag. Zonder jullie muzikale omlijsting had het niet die warmte gekregen. Voor een evenement zoals deze had ik geen betere keus kunnen maken! Nogmaals hartelijk dank, ook namens onze directieleden Rob Wagenborg en Egbert Vuursteen! (Doop De Kroonborg Delfzijl)
  • Wij vonden het helemaal te gek en hebben alleen maar positieve reacties gehad! Wat een luxe, een bigband op het gala! Peggy Bouwer R.K.S.V. Albertus Magnus

Neem contact op via het contactformulier of bel met Marco Kerver 06 51 84 10 43.